3 Mart 2012 Cumartesi

Gunun Konusu-Demi Moore'un Hazin Hikayesi

Belki, bilenleriniz vardır. Bilmeyenleriniz için Demi Moore'dan son haberler...
Kendisinden yaşça küçük kocası Ashton Kutcher (33) tarafından aldatıldıktan sonra iyice bunalıma giren Demi Moore (49), önce madde bağımlılığı ve sonra da buna bağlı anoreksi yüzünden düşüp bayılınca, son dakikada hastaneye yetiştirilmiş, sonrasında bir rehabilitasyon merkezine yatıp, tedavi olmaya başlamıştı.
Arkadaşları (ya da bir klişe olarak, "Demi Moore'a yakın kaynaklar") Demi Moore'un son zamanlarda "zaten hiç yemek yemediğini, sürekli yorgun, uykusuz ve sağlıksız göründüğünü," söylemişler. Kendisini bu konuda uyardıklarını, onun yanında olduklarını, destek olmaya çalıştıklarını söylememişler ama. Tuhaf....
Herneyse, bilindiği gibi Ashton Kutcher, Demi Moore'u 23 yaşındaki Sara Leal ile aldatmıştı.
Sara da bu yani!
Bunun üzerine Demi Moore, Kasım 2011'de kocasından boşanacağını açıklamış ve evrakların hazırlanmaya başladığını duyurmuştu. Ancak, anlaşılan aldatılmayı kaldıramamış. Kısa bir süre önce US Harper's Bazaar'a verdiği bir röportajda ise açık yürekliliklere şunları söylemiş, " Beni en çok korkutan şey, günün birinde sevilmeyen ve sevilmeye layık olmayan biri olduğumu anlamak!" Demi Moore, röportajda vücudu ile ilgili güvensizliklerinden de bahsetmiş. "Bugün artık, vücudumun yaşla birlikte sadece kilo açısından değil, her yönden değiştiğini tamamen kabullenmiş durumdayım ve bugünlerde aşırı derecede zayıfladığımın farkındayım. Daha önce, birinin bana bakıp, 'Çok zayıfsın ve hiç hoş görünmüyorsun,' diyeceği aklımın ucuna gelmezdi."

Demi'nin önce ve sonrasına bir bakalım...

Demi genç kocası ile eski mutlu günlerde görülüyor...


Bu da Demi'nin hastaneye kaldırılmadan birkaç ay önceki hali. Hastaneye kaldırıldığında ne halde olduğunu siz düşünün artık!

Zavallı Demicik, bunları söyler ve minik kocasının onu aldatmasını hazmedemediği için yemeden içmeden kesilip, madde bağımlılığı ile gün be gün erirken, peki küçük Kutcher neler yapıyormuş bir bakalım....
Evet, jakuzide karısını aldattıktan sonra "hayatına devam etme" kararı alan (yazık, bu kararı alırken epey zorlanmıştır) Kutcher, kendisiyle yaşıt, senarist Lorene Scafaria ile birlikte gününü gün ediyor, tatilden tatile koşuyormuş.
Tabii, bir kemirgen gibi bu haberlerle beslenen basından bunları öğrenen Demi iyice kötüleşmiş, madde bağımlılığını iyice abartmış ve aşırı zayıflık yüzünden hastanelik olmuş. Doktorlar onun geldiğinde ölmek üzere olduğunu söylemişler.
Pekiiii, Demi Moore o akşam hastanelik olduğunda altı yıllık eski kocası Kutcher ne yapıyormuş?
Bakalım...



Bira içip, kızlarla takılıp, eğleniyormuş!

Herneyse, Demi Moore, şimdilik ölümden dönmüş ve rehabilitasyon merkezinden çıkıp, doğruca kızıyla birlikte tatile gitmiş. Doktorlar, kesinlikle stresten uzak durması gerektiğini, aksi takdirde aynı şeyin tekrar edeceğini söylemişler.

Unutmadan, Demi merkezden çıktıktan sonra, Kutcher kendisini ziyarete gelmiş. Artık vicdan azabından mı, ele güne karşı kötü çocuk imajını silmek istemesinden bilinmez.....


Yazık, elini de ağzına götürmüş!!! Mahvolmuş adam:))


Kıssadan hisse; kadınlar aldatıldıklarında eve kapanıp, içkiye, çikolataya, alkole ya da başka maddelere sığındıklarında, erkekler işte BUNU YAPIYOR! Geziyor, eğleniyor, hayatına DEVAM EDİYOR... Haberiniz olsun:)

3 yorum:

Batur dedi ki...

Kadınlar peki ne yapıyor...kocaları yada sevgilileri herneyse onları aldattıklarını öğrendikleri zaman...eve kapanıyor,yemeden içmeden kesiliyor yada adama çok ayıp ettik ya nebliyim hacca falanmı gidelim diyorlar sevgili İpek :)))

ipex dedi ki...

Bu yazı aldatan bir erkek ve aldatılan bir kadının yaşadıkları ile ilgili. Bu yüzden, aldatan kadınların ne yaptıklarını yazma gereği hissetmedim. Ama illa da fikrimi merak ediyorsan; aldatan kadın, eğer kocası/sevgilisi aldatıldığını öğrendiğinde ağız/burun kıran bir tip değilse, o da "hayatına devam ediyor." Konunun özü, erkek ya da kadın olsun, altan biri için hayata küsmeye değmeyeceği:)

Batur dedi ki...

lütfen size vakit ayırıp yazdıklarınızı okuyan birine dalga geçer gibi cevap vermeyelim İpek Hanım :))